@ Bookings    T +49 (0) 5443 9990

]

TIEMANN’s Gin recommendation

O49 Organic Gin

The local Gin form the “Osnabrücker Land”

49 pithy percent, wrapped in mild taste of untreated juniper berries, enriched with the spicy bitter note of the German hops blossom and unmistakably refined with the floral essences of the Westphalian sage.

Come and let us spoil you!

++ Make your reservation!

TIEMANN’s Silvestermenüs

…and the oscar goes to…

Wir rollen dem Jahr 2019 den roten Teppich aus!

Feiern Sie mit uns den Jahreswechsel bei getrüffeltem Popcorn, Austern und gefülltem Wachtelkotelett oder Tiemann’s Vorspeisen Variation und Ragout vom heimischen Wild.

Wir freuen uns auf einen glänzenden Silvesterabend mit Ihnen!

++ Unsere Speisekarte zum Silvesterabend

Leider sind zur Zeit keine Tische mehr verfügbar.

TIEMANN’s aperitif-recommendation

Summery and sparkeling:

Belsazar vermouth rosé with tonic and pink grapefruit

Come and let us spoil you!

++ Make your reservation!

 

Pumpkin season in TIEMANN’s Hotel…

with our…
Salad of beetroot and sweet potato with goat cheese and pumpkin seed brittle

or try a deliciouse…
Cream soup of Hokkaido pumpkin with Styrian seed oil

Simply enjoy now!

++ Table Reservation

Fresh chanterelles

…fried with  goat cheese, avocado and pomegranate…

or a fillet of veal with chanterelles a la creme, broad beans and mashed potatoes.

Simply enjoy now!

++ Table Reservation

TIEMANN’s vacation

Holiday season at Tiemann’s hotel.

From August 02nd to August 09th 2019, we grant TIEMANN’s team a little break.

On Saturday the 10th of August we are here for you again!

TIEMANN’s last days of white gold

Local white asparagus only for you

TIEMANN’s creamy asparagus soup
with white asparagus and chervil

One pound of white asparagus
with smoked ham or Schnitzel of pork loin

Simply enjoy!

++ Menu | PDF

TIEMANN’s Poke Bowl

Summerfeeling from Hawaii created by TIEMANN’s:

Sushi rice, wakame, avocado, edamame, watermelon, ginger, fruit caviar, black sesame, baked prawns, wasabi mayo

14,00 € per person

++ Make your reservation

TIEMANN’s Easter menu

Poké bowl “Yellow Fin Tuna“, Saddle of lamb with herbal crust, monkfish with pimiento sauce and rhubarb cheese cake with homemade Advocaat ice cream for dessert. – Easter time is time to feast!

++ TIEMANN’s Easter Menu 2019 (german)

TIEMANN’s Burger

Our Special during the whole March: Burger of Black Angus beef, Swiss cheese, fried fish, vegetarian or luxurious: with fried goose liver and homemade truffel mayonnaise…

++ TIEMANN’s Burger Menu | PDF

++ Make your reservation!

We use cookies to ensure the optimal functionality of our Website. By continuing to use our Website you are agreeing to their use. Our Privacy Statement

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen