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TIEMANN’s Gin recommendation

New in our program:
O49 Organic Gin

The local Gin form the “Osnabrücker Land”

49 pithy percent, wrapped in mild taste of untreated juniper berries, enriched with the spicy bitter note of the German hops blossom and unmistakably refined with the floral essences of the Westphalian sage.

Come and let us spoil you!

++ Make your reservation!

TIEMANN’s Silvestermenüs

…and the oscar goes to…

Wir rollen dem Jahr 2019 den roten Teppich aus!

Feiern Sie mit uns den Jahreswechsel bei getrüffeltem Popcorn, Austern und gefülltem Wachtelkotelett oder Tiemann’s Vorspeisen Variation und Ragout vom heimischen Wild.

Wir freuen uns auf einen glänzenden Silvesterabend mit Ihnen!

++ Unsere Speisekarte zum Silvesterabend

Leider sind zur Zeit keine Tische mehr verfügbar.

TIEMANN’s aperitif recommendation

Start your dinner with our house classic – TIEMANN’s Aperitif

Come and let us spoil you!

++ Menu | PDF

Pumpkin season in TIEMANN’s Hotel…

with our…
Salad of beetroot and sweet potato with goat cheese and pumpkin seed brittle

or try a deliciouse…
Cream soup of Hokkaido pumpkin with Styrian seed oil

Simply enjoy now!

++ Table Reservation

Fresh chanterelles

…with Duroc pork steak, broad beans and baked potato slices.

Simply enjoy now!

++ Table Reservation

TIEMANN’s vacation

Holiday season at Tiemann’s hotel.

From January 01st to January 07th 2019, we grant TIEMANN’s team a little break.

On Tuesday the 08th of January we are here for you again!

TIEMANN’s Poké Bowl

Summerfeeling from Hawaii created by TIEMANN’s:

Sushi rice, wakame, avocado, maui onion vinaigrette, edamame, melon,  mango, ginger, baked prawns, wasabi mayo    

12,50 € per person

++ Make your reservation

TIEMANN’s Easter menu

Poké bowl “Yellow Fin Tuna“, Saddle of lamb with herbal crust, Filet of Lemon sole with wild garlic foam, Homemade butter waffles
with rhubarb compote, sour cream ice cream and lemon dust – Easter time is time to feast!

++ Menu Eastern 2018

TIEMANN’s Restaurant

TIEMANN’s recommendation:

Homemade ravioli of grey goose on espuma of curly kale

Simply delicious!

++ Menu | PDF

“TIEMANN’s Alpenglück!“

“Tafelspitz” of beef with apple-horseradish sauce, “Voralberg” schnitzel of veal stuffed with mountain cheese…
and warm apple strudel with bourbon vanilla ice cream for dessert.
With us in february: Alpine countries meet Dümmer Lake.

…and of course our alltime classic:
“TIEMANN’s Wiener Schnitzel“ of bio veal with potato-cucumber-lamb’s lettuce salad:

21,50 € per person

++ Menu | PDF

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